Uw specialist in aluminium overkappingen, carports, tuin overkappingen & terrasoverkappingen in West-Vlaanderen (Waregem)

 
 
 

Wilt u vaker genieten van uw terras? Het hele jaar door? In alle weersomstandigheden?

Bel dan naar Vermo Carports uit Waregem, in West-Vlaanderen regio Kortrijk, voor een kwaliteitsvolle overkapping in aluminium. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.

Zo vindt u bij ons carports, terrasoverkapping en tuin overkappingen.

 


Vermo Carports plaatst uw aluminium overkappingen en aluminium carports met kwaliteitsmateriaal én een flinke dosis werklust!

 

Terrasoverkapping
Een rustig etentje op uw terras met een maximaal gevoel aan ruimte? Zonder dat regen de feestvreugde tempert? Ja: onder de aluminium dakstructuur van een terrasoverkapping geplaatst door Vermo Carports! Uw gasten zitten kurkdroog en genieten van een heerlijk buitengevoel.

 

Fietsenstalling

Koestert u die dure racefiets? Of uw motorfiets? Maar zit uw garage eivol? Hou uw rijdende dromen toch in optimale staat. En geef ze een dak boven het hoofd. Een fietsenstalling houdt roest en de brandende zon op een veilige afstand. Open of halfvrijstaand, met of zonder zijbescherming: Vermo Carports geeft graag advies.  

 

Carports

Staat uw wagen zomaar buiten? Geef toe: dat knaagt. Dus waarom hem niet beschermen? Met een carport investeert u in gemoedsrust de klok rond. Investering? Ja, die u terugverdient. Omdat roest minder vat krijgt, en hagel of vallende takken uw wagen niet beschadigen.

Graag een vrijblijvende offerte?

Dat kan.

Contacteer Vermo Carports 

voor meer informatie.

056 61 61 95

0497 20 31 37